HSB op Facebook
Airplane
Plaats order:

Referenties

 

“Ik werk nu 7 jaar dagelijks met Holland Koeriers en dit bevalt mij heel erg goed. Een fijn team dat ons goed en vriendelijk te woord staat. Spoedjes komen altijd op tijd aan en voor buitenlandse ritten zorgen ze ook dat dingen netjes en op tijd afgeleverd worden. Het is een partij die altijd meedenkt,  net als wij snel schakelt, wat voor ons ontzettend belangrijk is en daarom zijn zij behalve alleen leverancier ook echt een van onze vaste partners.”

 

Tess Khouw Zegwaart, Bureau Kellerman 

 

 

“Ik werk nu al 3 jaar met Holland Koeriers en wat mij zo bevalt aan de samenwerking is de no-nonsense houding die ze hebben. Als je iets vraagt, wordt het gewoon geregeld. Zeker in de industrie waarin in werkzaam ben, is deze manier van werken erg handig. Zo kan ik een uur van tevoren bellen om een parcel naar België te laten brengen en het wordt geregeld. Dat mag ik wel. En als er onverhoopt een keer iets misloopt dan kan je altijd bellen voor een oplossing. Dus ja, we zijn zeker tevreden.”

Leon W, Ubisoft Nederland   

 

Wij zijn sinds een paar jaar werkzaam met Holland koeriers, en ik moet zeggen ik kan me geen beter koeriersbedrijf wensen.
De service, vriendelijkheid, correctheid, stiptheid, flexibiliteit, meedenkend en oplossingsgericht zijn allemaal ingrediënten voor een prettige en vertrouwde samenwerking.
Ik geef Holland koeriers een dikke 10+.

Bedankt tot nu toe voor alles.
Wij zijn heel erg tevreden.

Alex , Adidas international

 

Holland Koeriers is een heel fijn bedrijf om zaken mee te doen.Ze staan je altijd vriendelijk te woord en handelen de ritjes snel en netjes af. Wat ik zelf heel fijn vind is dat je niet alleen telefonisch maar ook online je zending kunt boeken.Het komt bij ons vaak voor dat wij de kosten aan de opdrachtgever doorbelasten. Online kun je in een oogopslag zien wat de kosten van een ritje zijn. Heel erg makkelijk!!!

Joris T, Pilkington Benelux  

 

 

 

 

Internationaal

Kaart

Direct contact

020 - 6155111 - Amsterdam
076 - 5446850 - Breda
051 - 3654650 - Heerenveen
038 - 4540515 - Zwolle

Track

Nationaal

Ons dienstenaanbod is overzichtelijk, eenvoudig gestructureerd en herkenbaar. Het is niet moeilijk daaruit de juiste keuze te maken die naadloos aansluit bij wat u als de klant wenst.

Lees meer

Internationaal

Voor de meest gangbare internationale bestemmingen binnen en buiten Europa hanteren wij een standaard tarievenlijst. Deze kunt u vrijblijvend bij ons opvragen middels een e-mail of telefonisch contact.

Lees meer