HSB op Facebook
Airplane
Plaats order:

Over ons

 

De HSB Groep staat voor meer dan 30 jaar koerierservaring. Van een simpele envelop tot een complete pallet en van Baambrugge tot Buenos Aires, wij lossen al uw logistieke vraagstukken graag voor u op. Met een gevarieerd wagenpark en een uitgebreid netwerk met korte lijnen zijn wij 24/7 in staat snel te reageren en te leveren. Ook uw internationale zendingen zijn bij ons in vertrouwde handen.

Naast de koeriersservice biedt De HSB Groep vaste routes, lijndiensten, nachtleveringen of maatwerkvervoer. Wij werken vanuit onze 5 vestigingen in Amsterdam, Zwolle, Breda, Eindhoven en Heerenveen.

HSB Worldwide Express, in Amsterdam, is specialist in het verzorgen van internationale koerierszendingen. Wereldwijd binnen 24 tot 48 uur. Dankzij ons netwerk van distributiekantoren kunnen we uw zending in veel steden zelfs al de volgende werkdag afleveren. Als u wilt vóór de koffiepauze!


 

Direct contact

020 - 6155111 - Amsterdam
076 - 5446850 - Breda
051 - 3654650 - Heerenveen
038 - 4540515 - Zwolle

Track

Nationaal

Ons dienstenaanbod is overzichtelijk, eenvoudig gestructureerd en herkenbaar. Het is niet moeilijk daaruit de juiste keuze te maken die naadloos aansluit bij wat u als de klant wenst.

Lees meer

Internationaal

Voor de meest gangbare internationale bestemmingen binnen en buiten Europa hanteren wij een standaard tarievenlijst. Deze kunt u vrijblijvend bij ons opvragen middels een e-mail of telefonisch contact.

Lees meer