HSB op Facebook
Airplane
Plaats order:

Nieuws

Klik hier voor het complete nieuwsoverzicht

Gemotiveerde zzp collega's gezocht voor de vestiging Zwolle.

Voor onze vestiging in Zwolle zijn wij op zoek naar ZZP ers ter ondersteuning van onze koeriers activiteiten in de regio noord. Het dekkingsgebied is landelijk. Wij komen graag in contact met ZZP ers in het bezit van een eigen voertuig en een VAR verklaring.. Minimale grootte een Opel Combo of soortgelijk voertuig. Wij bieden gevarieerd werk in een prettige werkomgeving. Bij belangstelling en voor meer informatie kunt u contact opnemen met de HSB vestiging in Zwolle. Voor meer informatie kut U bellen naar telefoon nummer 038-4540515 of  een email sturen naar het volgende email adres. zwolle@hsbgroep.nl. Wij zien de reacties met belangstelling tegemoet.

Direct contact

020 - 6155111 - Amsterdam
076 - 5446850 - Breda
051 - 3654650 - Heerenveen
038 - 4540515 - Zwolle

Track

Nationaal

Ons dienstenaanbod is overzichtelijk, eenvoudig gestructureerd en herkenbaar. Het is niet moeilijk daaruit de juiste keuze te maken die naadloos aansluit bij wat u als de klant wenst.

Lees meer

Internationaal

Voor de meest gangbare internationale bestemmingen binnen en buiten Europa hanteren wij een standaard tarievenlijst. Deze kunt u vrijblijvend bij ons opvragen middels een e-mail of telefonisch contact.

Lees meer