HSB op Facebook
Airplane
Plaats order:

Nationaal

 

DIENSTEN NATIONAAL

De HSB Groep beheerst spoedzendingen als geen ander. Oók tijdens de ochtend- en avondspits en zélfs midden in de Randstad. Met onze motoren en bromfietsen zorgen we ervoor dat uw spoedzending geheel volgens afspraak wordt afgeleverd. Gewoon op tijd!

 

Maar wij kunnen meer voor u betekenen. We hebben een gevarieerd wagenpark waarmee we naast pakketzendingen ook pallets en bulkzendingen kunnen vervoeren. Uit ons overzichtelijke dienstenaanbod, kiest u eenvoudig de service die het beste bij uw wensen aansluit.


Spoedtransporten
Spoedzendingen op dezelfde dag gehaald en gebracht, dat is ons specialisme. Zowel nationaal als internationaal! We maken altijd concrete afspraken over haal- en aflevertijden. Afhankelijk van uw zending en het in te zetten materieel varieert het tarief.

Overnightzendingen
Vandaag halen en morgen afleveren tegen een gunstig tarief. We bieden u de keuze uit verschillende aflevertijden.

Lijndiensten
maak gebruik van een van onze "vaste" verbindingen, bijvoorbeeld van en naar de randstad. Meld uw zending dagelijks tot 13.00 uur aan. Enige voorwaarde is dat de zending klaarstaat voor transport.

 

Vaste routes
Voor een aantal klanten hanteren wij vaste routes. Zo doen we dagelijks meer dan 60 verschillende locaties aan. Uiteraard is goede onderlinge afstemming een voorwaarde. Deze service is vrijwel altijd puur maatwerk. Heeft u behoefte aan een vaste route? We gaan graag met u om de tafels zitten om de mogelijkheden te bekijken.

 
Maatwerk
Naast alle vaste diensten leveren we ook maatwerk. Dat is uiteraard zeer gevarieerd en nauwkeurig afgestemd op wat u wenst. Heeft u een bedrijf met meerdere vestigingen in Nederland? Wij onderhouden graag de logistieke bewegingen. We bieden u bovendien diverse aanvullende diensten. Bij het vervoeren van apparatuur, kunnen onze mensen de zending bijvoorbeeld uitpakken, zodat de monteurs meten aan de slag kunnen. Laat ons uw wensen weten, dan bedenken wij samen met u graag een adequate oplossing.


Voorraadbeheer en opslag
In Amsterdam en Zwolle beschikt De HSB Groep over ruim depots. Hier kunnen we uw goederen opslaan tot ze verzonden moeten worden. We ondersteunen u ook graag met voorraadbeheer. Zodra uw klanten een bestelling plaatsen, sturen wij uw product direct vanuit onze opslag naar de klant. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Speciale goederen
Met ons veelzijdige materieel kunnen we de meest uiteenlopende speciale goederen voor u vervoeren. Zo beschikken alle auto's over een ruitenbok, waarmee we niet alleen ruiten, maar bijvoorbeeld ook kostbare kunstwerken of spiegels veilig van A naar B voor u brengen. Kortom, kwetsbare zendingen zijn bij ons gegarandeerd in goede handen. Natuurlijk blijft u zelf verantwoordelijk voor het inpakken van uw goederen, maar ook daarin voorzien wij u graag van advies.

Direct contact

020 - 6155111 - Amsterdam
076 - 5446850 - Breda
051 - 3654650 - Heerenveen
038 - 4540515 - Zwolle

Track

Nationaal

Ons dienstenaanbod is overzichtelijk, eenvoudig gestructureerd en herkenbaar. Het is niet moeilijk daaruit de juiste keuze te maken die naadloos aansluit bij wat u als de klant wenst.

Lees meer

Internationaal

Voor de meest gangbare internationale bestemmingen binnen en buiten Europa hanteren wij een standaard tarievenlijst. Deze kunt u vrijblijvend bij ons opvragen middels een e-mail of telefonisch contact.

Lees meer