HSB op Facebook
Airplane
Plaats order:

Algemeen

Aansprakelijkheid en verzekering
In de algemene voorwaarden is te lezen dat op elke vervoersactiviteit van onze bedrijven vervoerscondities van toepassing zijn. Afhankelijk van het soort vervoer zijn dit de Algemene Vervoerscondities 2002 (AVC) voor vervoer binnen Nederland, CMR voor het grensoverschrijdend verkeer en Algemene Voorwaarden voor Koeriersdiensten (AVK) voor koerierswerkzaamheden.
Deze vervoerscondities regelen onder andere wat de vervoerder aan maximale aansprakelijkheid heeft geaccepteerd.
Naast de beperkte aansprakelijkheid op basis van de genoemde limiteringen kan er sprake zijn dat de vervoerder niet aansprakelijk is voor de ontstane schade (bijvoorbeeld overmacht).

Om uw belangen optimaal veilig te stellen blijft het altijd raadzaam om als goedereneigenaar zelf een Goederentransportverzekering te hebben. Mogelijk heeft u een Goederentransportverzekering op omzetbasis waarop ook de door ons vervoerde goederen zijn verzekerd. Is dat niet het geval, dan raden wij u met klem aan het transport aanvullend te verzekeren.

Veiligheid
Eén van onze speerpunten van het bedrijfbeleid is het actief werken aan veiligheid. Dat is van groot belang voor onze mensen, de omgeving waarin wij werken en voor u als klant. Al onze voertuigen zijn uitgerust met navigatie en uiteraard met handsfree telefoons. Ondersteund door een beloningssysteem stimuleren wij het veilige rijden bij al onze personeelsleden. Eén van de effecten daarvan is een zeer gunstige schadestatistiek waardoor we al geruime tijd in de top 10 van beste koeriersbedrijven op dit punt staan.

Op deze manier willen we ons profileren als betrouwbare logistieke partner.

Direct contact

020 - 6155111 - Amsterdam
076 - 5446850 - Breda
051 - 3654650 - Heerenveen
038 - 4540515 - Zwolle

Track

Nationaal

Ons dienstenaanbod is overzichtelijk, eenvoudig gestructureerd en herkenbaar. Het is niet moeilijk daaruit de juiste keuze te maken die naadloos aansluit bij wat u als de klant wenst.

Lees meer

Internationaal

Voor de meest gangbare internationale bestemmingen binnen en buiten Europa hanteren wij een standaard tarievenlijst. Deze kunt u vrijblijvend bij ons opvragen middels een e-mail of telefonisch contact.

Lees meer